Integratieve Kindertherapie Zierikzee

Over JeannetteMijn naam is Jeannette van Swaay-Krepel. Ik heb mijn praktijk voor integratieve kindertherapie in Zierikzee  waar ik een spel- en wachtruimte heb.

De afgelopen jaren ben ik na het behalen van de opleiding SPH als professioneel opvoedkundige gaan werken. Daarna heb ik de postHBO/WO-opleiding tot integratief kindertherapeut via de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam gevolgd om ouders en kinderen meer te kunnen bieden bij de hulpvragen die er zijn. Het via spel spelenderwijs helpen bij het aanpakken en oplossen van problemen geeft een extra dimensie die ik van harte onderschrijf. Zeker omdat er bij integratieve kindertherapie een appel wordt gedaan op de creativiteit en kwaliteiten van het kind zelf. Ik streef ernaar dat het kind op een moment weer zelf de draad kan oppakken en zich verder kan ontwikkelen zonder hulp.

Mijn visie is dat het kind het recht heeft om zich zo puur en optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.Door middel van mijn therapie hoop ik daar samen met de ouders een bijdrage aan te leveren.

Naast mijn werk als kindertherapeut heb ik een tijd in de functie van speltherapeut bij een jeugdhulpinstantie en als jeugdprofessional binnen een sociaal wijkteam gewerkt. Per 1 september 2019 ben ik volledig gaan werken voor kindertherapie-Olyk  in de functie van speltherapeut/integratief kindertherapeut waardoor het goede nieuws is dat de therapie volledig vergoed gaat worden. Voor meer informatie zie de pagina kosten en vergoedingen.

Hartelijke groet,

Jeannette

 

Let op !: Het telefoonnummer is gewijzigd naar; 0113-745706