Integratieve Kindertherapie Zierikzee

Informatie voor kinderen

Hallo!

Mijn naam is Jeannette en ik ben kindertherapeut en werk met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Als jij hulp nodig hebt omdat je ergens last van hebt, en je wilt je probleem oplossen, dan kun je bij mij in therapie komen. In therapie is dat je bij mij komt waar ik een speelkamer heb waar je van alles kunt doen zoals met playmobiel spelen, tekenen, spelletjes, knutselen, naar sprookjes/verhalen kunt luisteren of natuurlijk gewoon praten en vertellen wat je dwars zit.

Als je bij mij komt, kom je een aantal weken achter elkaar een uur. Ieder kind komt voor andere dingen, de een wil graag beter kunnen slapen, de ander wil niet meer zo snel boos worden of meer zelfvertrouwen hebben of het thuis of op school gezelliger hebben. Ook jij zal je manier hebben om iets beter of anders te willen doen. Voor mij is het belangrijk wie je bent, wat je denkt, doet en voelt want dat weet jij als geen ander het beste en als je het leuk vindt om te spelen, te tekenen of naar verhaaltjes te luisteren dan kan dat allemaal. Jij mag laten zien wie jij bent en wat je graag doet want dan voel je je gauw wat beter.

Als jij en je vader of moeder nog iets willen vragen, mail me dan naar de praktijk van OLYK info@olyk.nl

Tot ziens in de spelkamer!

knuffel

Let op! Het telefoonnummer is gewijzigd naar 0113-745706